Skapa ny tråd

Forum

Matkryss - dec

Inlägg

Matkryss - dec > Fyra frågor

  • Beata S

    1 Ger en vriden start V**S
    2 Bakom en kvinna F*
    3 Något brynt med utetillägg *A
    4 Ses fortfarande i R*CE

    2 dec 12:58
  • Gunilla B

    4. race

    2 dec 13:12
  • Beata S

    1 VRES-

    2 dec 13:34
  • Beata S

    Tackar
    Dario FO

    2 dec 13:43
  • Beata S

    3:an får jag till
    SA
    kan inte förklara det

    2 dec 13:57
  • Linda J

    Sauté? Är det brynt?

    2 dec 14:58
  • Anette Demmers

    Sauté är en tillagningsteknik, en stekning. Ofta finhackat eller strimlat brynt (dvs sauterat) kött och eller grönsaker.

    2 dec 15:00
  • Beata S

    Tackar

    2 dec 15:10